Indasa

INDASA, som är lokaliserat i Portugal, har sedan starten 1979 utvecklats till en av Europas ledande tillverkare av högkvalitativt flexibelt slipmaterial. Kontinuerligt har deras produktsortiment förbättrats och åtskilliga investeringar i tillverkningsprocessen har gjort INDASA till en ytterst modern tillverkningsenhet, allt för att uppfylla kunders behov och för dem att använda sig av de senaste ytbehandlingsteknikerna.

Endast högsta kvalitetsråvaror och FEPA-anpassade mineralkorn används i tillverkningsprocessen av INDASA´s belagda slipmaterial för att alltid erhålla en konstant kornstorlek.

INDASA exporterar 80 % av sin produktionskapacitet till sina sju dotterbolag samt till över 75 länder med utvalda distributörer och partners.

Vi, på Pyrmo-Produkter AB, har sedan 1989 marknadsfört INDASA´s produkter i Sverige och sedan 2002 även i Danmark. Vi erbjuder bileftermarknaden, fordonsindustrin, trä- och målerisektorn m fl ett brett och djupt sortiment av sliprondeller (kardborre- och självhäftande-), torr- och våtslipsark, sliprullar, smärgelduk, slipband mm för hand- och maskinslipning. Vi har även ett stort utbud av tillbehör som slipfilar, slipblock och slipmaskiner mm.

Besök Indasa´s hemsida >>